Brug for hjælp?

Vi er altid klar til at hjælpe dig. Tag fat i os med det samme, hvis du har spørgsmål til en vare, returnering eller er i tvivl om en størrelse, farve eller pasform. Vi bestræber os på at svare så hurtigt som muligt, og altid inden for 24 timer (på hverdage).

Du kan fange os mellem kl. 9:00 – 15:00 på alle hverdage.

Adresse:
Copenhagenshoes ApS
Lynghøjvej 27 A, 8660 Skanderborg, Danmark

CVR nr.: 35 46 55 02

30 dages fuld returret

Når du handler online på www.copenhagenshoes.com har du 30 dages Din returret løber fra den dag, du har modtaget varen.

Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, forlænges fristen til den efterfølgende hverdag. I tilfælde af, at flere varer er bestilt i én ordre, men leveres separat, eller et produkt, der kommer i flere partier, så kører perioden fra modtagelsen af det sidste produkt.

Du må kun håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes kvalitet og egenskaber

Returnering

Varer skal returneres til følgende adresse:

Copenhagenshoes
Lynghøjvej 27 Stilling
8660 Skanderborg, Danmark

Du skal sørge for, at varerne er forsvarligt pakket ind. Du har ansvaret for pakken/varerne, indtil vi modtager den(m). Derfor anbefaler vi, at du beholder postkvittering og tracking-nummer. Du skal selv betale omkostningerne ved tilbagelevering af varerne.

Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt COD (Cash on Delivery) eller lignende, og vi afhenter ikke pakker i pakkeshops ect.

Køb returlabel

Dokumentation af dit køb og returneringsformular

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen, faktura eller anden dokumentation for dit køb.

Når vi modtager varen, tjekker vi den. Hvis varen kan godkendes, får du udbetalt det beløb tilbage, som du har betalt til os ved købet. Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel som du har brugt ved dit køb. Har du for eksempel betalt med kort, udbetales købesummen til det samme betalingskort.

Bemærk: Du kan miste dit købsbeløb, helt eller delvist. Det sker, hvis produktet er forringet, fordi:

  • Produktet har været taget i brug
  • Produktet er blevet beskadiget, mens du var ansvarlig for det
  • Du har håndteret produktet på anden måde end var nødvendigt, for at du kan bestemme egenskaber og kvalitet.

Reklamation - Hvis der er noget galt med varen

Du har som forbruger 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at hvis varen har en mangel, og du reklamerer rettidigt, har du ret til i første omgang at få varen repareret eller ombyttet. Hvis det ikke kan ske, eller det ikke sker inden rimelig tid, kan du efter omstændighederne få pengene tilbage eller afslag i prisen.

En mangel er fx en fabrikations- eller materialefejl, eller en forkert oplysning om varen. Derimod er almindelig slitage, eller skader du selv har påført varen, ikke en mangel. Opdager du en mangel, skal du reklamere til os ”inden rimelig tid”. Vi anbefaler, at du klager hurtigst muligt, navnlig hvis der er tale om transportskader.

Reklamerer du inden 2 måneder efter, at manglen er opdaget, er det dog altid inden for rimelig tid. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine rimelige og nødvendige fragtomkostninger.

Mener du at varen har en mangel beder vi dig så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er.

Husk, at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og få en kvittering for afsendelse. Gem postkvittering inkl. oplysning om fragtomkostninger samt evt. track- and trace-nummer.

Du kan klage ved at kontakte os via e-mail til: bm@copenhagenshoes.com. Afhængigt af den konkrete situation, vil du modtage yderligere instruktioner. Produktet skal sendes til

Copenhagenshoes
Lynghøjvej 27 Stilling,
8660 Skanderborg, Danmark

Når du returnerer varen, bedes du samtidigt så detaljeret som muligt oplyse, hvad problemet er. Brug venligst vores returseddel. Det er ikke et krav, men det letter vores sagsbehandling, og minimerer behandlingstiden for klagen.